Nyt om familien:

IT-konsulenten Morten dræbte sin hustru og sine fire børn

Af
Af Daniel Sennek

 
Mandag eftermiddag ramte en sand tragedie den lille by Ulstrup sydvest for Randers. I byen med omkring 2.000 indbyggere fandt politiet manden en hel familie på seks døde i et parcelhus på en adresse i Amstrup Bakker.
I går kom politiet så med endnu en rystende oplysning for den lille by:
Det var - ifølge politiet - familiefaderen og it-konsulenten Morten Nielsen på 45 år, der dræbte sin hustru, pædagogen Trine Nielsen på 42 år, og samtlige af parrets fire børn. Josefine på 16, Magnus på 11, Cirkelines på seks og Marius på tre. Og efterfølgende tog Morten Nielsen så sit eget liv. Det skriver BT.
Meddelelsen kom fra Østjyllands Politi i går aftes klokken 18. Her meddelte de, at man var kommet så langt i efterforskningen, at man kunne slå fast, at den 45-årige Morten Nielsen har taget livet af sin kone og deres fire børn og dermed gjort sig til femdobbelt drabsmand.
Den meddelelse kom efter næsten 30 timers uafbrudt og intens politiefterforskning på gerningsstedet – familiens eget etplans typehus – af et enormt opbud af folk fra kriminalteknisk afdeling, efterforskere og retsmedicinere i samarbejde med almindelige politifolk, hvor sidstnævnte sørgede for at holde uvedkommende på behørig afstand af parcelhuset i Amstrup Bakker.
"Østjyllands Politi har dagen igennem fortsat efterforskningen i sagen om de seks døde personer, der i går blev fundet i Ulstrup, herunder foretaget gerningsstedsundersøgelse og retsmedicinske undersøgelser. Baseret på de foreliggende oplysninger i sagen er det politiets umiddelbare vurdering, at de fire børn og den 42-årige kvinde alle er blevet dræbt af den 45-årige mand, som efterfølgende tog sit eget liv," skrev politiet i pressemeddelelsen.

Publiceret 11 January 2017 08:38

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV