Noget at grine af:

Revynumre fryder til Guldfesten

Når Guldfesten hædrer alle idrætsfolkene i Favrskov, så kommer FavrskovRevyen forbi med et par numre, for at løfte stemningen. Lisbeth Gaba og Anette Lyngaa vil opføre ”Sikken dejlig dag det var”, der er skrevet af Tina Vejby. Det er en af succeserne fra sidste års revy og som blev udtaget til DM i Revy og handler om, hvor svært det kan være at vende dem der måske ikke tænker positivt. Sketchen ”Royalistisk” er skrevet af Jan Erik Elgaard og opføres af Tina Sundgaard Bruun og Anette Lyngaa. Den handler om de to veninder, der mødes, og som nok ikke har fået helt rigtigt fat i mange af de talemåder, og vendinger der bruges.
Guldfesten i Favrskov finder sted torsdag 23. februar fra klokken 19.00. Gratis adgang.
Book billetter inden i dag klokken 20.00.

Guldfesten i Favrskov

23.2 i InSide i Hammel. Dørene åbnes klokken 19.00. VIP spisning klokken 18.00.

Tre priser uddeles: Årets Unge Talent, Årets Guldvinder, samt Årets Inspirerende Leder.

Program:

18.00-19.00 VIP-spisning for specielt indbudte, samt betalende gæster.

19.00 Dørene åbnes for alle gæster. Konferencier Allan Bo Andresen byder velkommen. Afstemning om, hvem der er årets talent og hvem der er Årets mest inspirerende idrætsleder begynder.

19.30 Musikalsk underholdning af Børneband fra Sall, anført af Niklas Gjerulff Hansen.

19.45 Underholdning af Ib Lundgård Jensen. Afstemning slut klokken 19.45. Juryen tæller stemmer sammen.

20.00 Præsentation og hædring af alle Favrskovs guldvindere. Derefter overrækkelse. Wavin-prisen Årets Guldvinder på 10.000 kroner.

20.30 Mute The Tape.

20.50 Kåring af årets unge talent 2016 på 5.000 kroner.

21.15 Favrskov Revyen, ved Lisbeth Gaba og Anette Lyngaa

21.25 Favrskov Revyen, ved Tina Sundgaard Bruun og Anette Lyngaa. 

21.40 Kåring af Årets idrætsleder. Overrækkelse af Wavin-prisen Årets Inspirerende Idrætsleder. Pris på 10.000 kroner.

22.00 Farvel og tak.

Publiceret 16 February 2017 15:45

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV

13-årig iværksætter tog på messe i Hadsten

Mens mange voksne vægrer sig ved at prøve kræfter med livet som selvstændig erhvervsdrivende, har Max Hammerum på kun 13 år ikke den slags hæmninger.

Det viste han tydeligt på en virksomhedsmesse i Hadsten. To 3D-printere tegner med en sagte summen de tynde konturer op til noget, der senere bliver til en udstiksform til småkager. Max Hammerum fra Hadsten er iværksætteren med den simple men geniale idé at fremstille kageformene efter kundernes individuelle ønsker. Han var en af 12 udstillere på en lille virksomhedsmesse i Hadsten Erhvervspark, der blev afholdt for kort tid siden.

”Jeg fik ideen sammen med min lillebror, Villads, da vi skulle til at have hund, og vi selv ville bage hundekiks til den. Vi vidste, at den hedder Luca, og det var Villads, der fik ideen med at få navnet med i udstiksformen og, at den skulle 3D-printes,” husker Max Hammerum.

Respekt for iværksætter

Siden tænkte han og Villads, at der nok var andre, som kunne tænke sig en helt egen udstiksform. Det var kort før jul sidste år og efter at have fået en hjemmeside om produktet, begyndte ordrerne at tikke ind. Og det i en grad, så produktionen ikke kunne følge med, og drengene måtte sige nej til kunder. Efter jul gik salget helt i stå, men har sidenhen rettet sig til et stabilt leje.

”Jeg er dybt imponeret over Max. Ham har jeg respekt for. At han gør det, selv om han kun er 13 år. Jeg synes, det var et vildt spændende arrangement med meget forskellige udstillere. Jeg er kom for at netværke og blive inspireret og få ideer til, hvis jeg senere skal bruge noget,” forklarer Katrine Juul.

Hun er sikkerhedskonsulent hos Verisure og var inviteret af den ene af arrangørerne, Andreas fra Rønnow Grafisk, som hun kender, fra dengang hun selv var iværksætter. Hun har ikke sluppet drømmen om at være selvstændig, og hun ved, at hun en dag kan få brug for et stærkt netværk, hvis hun skulle vove at forsøge sig igen.

Næste år endnu vildere

”Min filosofi er, at hvor folk mødes, sker der noget. Derfor lavede vi den her inspirationsbuffet. Vi gør det for at netværke, og vi vil gerne netværke for dem, vi handler med. Og så vil vi selvfølgelig vise vores gæster den brede flade af det, vi leverer,” fortæller Andreas Rønnow Petersen, indehaver af Rønnow Grafisk.

På trods af en del afbud i sidste øjeblik, hvilke han tilskriver det solrige vejr, og at virksomheder generelt har travlt, noterer Andreas sig, at hans inspirationsbuffet blev velbesøgt. Cirka 300 gæster og udstillere har man efterfølgende talt op. Det er fjerde år, Rønnow Grafisk holder arrangementet og første gang med andre udstillere. Og succesen vil fortsætte:

”Vi gør det absolut igen til næste år, og det kommer til at vokse. Næste år bliver det endnu vildere!” lover Andreas Rønnow Petersen.