SIND bliver mere synlig i Favrskov

Landsforeningen for psykisk sundhed har etableret lokalafdeling i kommunen

Det er blevet nemmere at få øje på landsforeningen for psykisk sundhed, SIND, i Favrskov kommune, hvor en lokalafdeling netop har set dagens lys med bestyrelse, brochurer, bankkonto og e-boks.
SIND Favrskov vil gøre mere for psykisk sundhed i Favrskov Kommune og vil gerne i dialog med brugere, med pårørende og med kommunen. Lokalafdelingen kan være brugernes talerør overfor kommunen og vil gerne støtte kommunen i arbejdet med tidlig indsats.
“Vi kan deltage i dialogen med brugerne og de pårørende uden at have en bestemt kasket på og uden en dagsorden med i baglommen,” siger den nye formand, Søren Boelskifte fra Hinnerup, og tilføjer:

Vedrører alle

“Psykisk sygdom vedrører os alle, så jeg håber, at medlemstallet vil vokse støt, nu hvor foreningen bliver mere synlig i lokalområdet.”
Lokalafdelingen arbejder på at skabe arrangementer og aktiviteter, som er åbne for alle og samtidig attraktive for målgruppen.
Ud over formand Søren Boelskifte, består bestyrelsen i lokalafdelingen af næstformand Lise Bregnballe, kasserer Anne Sandemand, Henning Holmberg og Ann Charlotte Nelleman - alle fra Hinnerup.
SIND drives især af flere hundrede frivillige, der – under professionel vejledning – står for arbejdet som foreningsaktive, rådgivere, besøgsvenner, bisiddere, foredragsholdere m.m. jesl

Publiceret 20 March 2017 06:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV