Rudi Daugsch:

Tror ikke på bogen

Favrskov har sin egen 'ekspert' i mordet på Marie Lock-Hansen.
Rudi Daugsch fra Selling ved Hadsten har fulgt Højbjerg-mordet siden 2007 eller 2008, da han så fantomtegningen af gerningsmanden. Tegningen berørte ham. “Jeg syntes, jeg havde set manden før.” Siden da er det blevet til en del research og en del skriverier, hvor han forholder sig kritisk til de teorier andre fremsætter. Han har også sine egne teorier, dem kan du læse om ved at Google 'Rudi Daugsch' og 'Højbjerg Mordet'.
LÆS OGSÅ: ER HAN LOCK-HANSENS MORDER
Vi har spurgt ham, hvad han mener om Peer Kaaes teorier i den nye bog.
“Bogens teorier peger jo meget på Jens Aggebo, men han var næsten to meter høj, svarer ikke til beskrivelser af gerningsmanden og hushjælpen Irma Frier Rasmussen “frikendte” ham,” lyder én af Rudi Daugsch anker.
“Så er der det senere folketingsmedlem for de radikale, Repræsentant Jørgen Peter Andersen.
LÆS OGSÅ: MORDET MED DE MANGE TEORIER
Peer Kaae redegør for, at Oscar Lock-Hansen i 1960 købte grunden Hestehavevej 2b af Jens Aggebos far, (læge Anker Aggebo). Det gør han for at Repræsentant Jørgen Peter Andersen på den måde får kendskab til en ægtepagt (som bliver udfærdiget, men ikke når at blive gyldig og kan være årsagen til mordet). Ifølge Peer Kaae vil Marie Lock-Hansen indfri pantebrevene, og det får Jens Aggebo nys om via sin far. Jens Aggebo skal så have fortalt om indfrielse af pantebrevene til Repræsentanten, der angiveligt bliver så rasende over, at hans søn Steen Lock-Hansen, (som han ikke officielt er far til, og aldrig har betalt børnepenge til), bliver snydt for en del af tvangsarven, den dag Oscar Lock-Hansen går bort, at han tager ud og dræber Marie,” undrer Rudi Daugsch sig.
“Der er blot et problem: Oscar Lock-Hansen køber grunden af Århus Kommune, ikke Anker Aggebo. Og skødet er oprettet i december 1958...”

Publiceret 14 April 2017 08:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV

13-årig iværksætter tog på messe i Hadsten

Mens mange voksne vægrer sig ved at prøve kræfter med livet som selvstændig erhvervsdrivende, har Max Hammerum på kun 13 år ikke den slags hæmninger.

Det viste han tydeligt på en virksomhedsmesse i Hadsten. To 3D-printere tegner med en sagte summen de tynde konturer op til noget, der senere bliver til en udstiksform til småkager. Max Hammerum fra Hadsten er iværksætteren med den simple men geniale idé at fremstille kageformene efter kundernes individuelle ønsker. Han var en af 12 udstillere på en lille virksomhedsmesse i Hadsten Erhvervspark, der blev afholdt for kort tid siden.

”Jeg fik ideen sammen med min lillebror, Villads, da vi skulle til at have hund, og vi selv ville bage hundekiks til den. Vi vidste, at den hedder Luca, og det var Villads, der fik ideen med at få navnet med i udstiksformen og, at den skulle 3D-printes,” husker Max Hammerum.

Respekt for iværksætter

Siden tænkte han og Villads, at der nok var andre, som kunne tænke sig en helt egen udstiksform. Det var kort før jul sidste år og efter at have fået en hjemmeside om produktet, begyndte ordrerne at tikke ind. Og det i en grad, så produktionen ikke kunne følge med, og drengene måtte sige nej til kunder. Efter jul gik salget helt i stå, men har sidenhen rettet sig til et stabilt leje.

”Jeg er dybt imponeret over Max. Ham har jeg respekt for. At han gør det, selv om han kun er 13 år. Jeg synes, det var et vildt spændende arrangement med meget forskellige udstillere. Jeg er kom for at netværke og blive inspireret og få ideer til, hvis jeg senere skal bruge noget,” forklarer Katrine Juul.

Hun er sikkerhedskonsulent hos Verisure og var inviteret af den ene af arrangørerne, Andreas fra Rønnow Grafisk, som hun kender, fra dengang hun selv var iværksætter. Hun har ikke sluppet drømmen om at være selvstændig, og hun ved, at hun en dag kan få brug for et stærkt netværk, hvis hun skulle vove at forsøge sig igen.

Næste år endnu vildere

”Min filosofi er, at hvor folk mødes, sker der noget. Derfor lavede vi den her inspirationsbuffet. Vi gør det for at netværke, og vi vil gerne netværke for dem, vi handler med. Og så vil vi selvfølgelig vise vores gæster den brede flade af det, vi leverer,” fortæller Andreas Rønnow Petersen, indehaver af Rønnow Grafisk.

På trods af en del afbud i sidste øjeblik, hvilke han tilskriver det solrige vejr, og at virksomheder generelt har travlt, noterer Andreas sig, at hans inspirationsbuffet blev velbesøgt. Cirka 300 gæster og udstillere har man efterfølgende talt op. Det er fjerde år, Rønnow Grafisk holder arrangementet og første gang med andre udstillere. Og succesen vil fortsætte:

”Vi gør det absolut igen til næste år, og det kommer til at vokse. Næste år bliver det endnu vildere!” lover Andreas Rønnow Petersen.