Nu skal tennisudstyret frem og pudses af

Så er det tid til at åbne lågerne hos Hammel Tennisklub og begynde at spille

Så skal der spilles. Hammel Tennisklub ser frem mod en spændende sæson 2017, startende med den traditionelle standerhejsning søndag 23 april klokken 10.00. Her er alle, nye som gamle medlemmer, velkomne til at deltage.
Favrskov Kommune har op til sæsonen renoveret klubbens udenomsarealer, så klubhus og faciliteter tager sig endnu bedre ud. Klubbens hjemmeside er ligeledes blevet optimeret, så det er let at komme til informationer omkring klubben, reservering af spilletider med mere

Sportslig Succes

Hammel Tennisklub har oplevet stor sportslig succes både for hold og individuelt. Hammels første hold vandt sidste sæson deres pulje i jyllandsserien, og i den direkte kamp om oprykning mod Højbjerg Tennisklub blev det ligeledes til sejr, og dermed sikrede holdet sig en plads i 2. division vest i denne sæson. Ved de individuelle jyske mesterskaber som blev afholdt i januar havde klubben også succes.
Hammel Tennisklub tilbyder træning til alle, som har lyst. Træningen er gratis for medlemmer og alle er velkomne til at komme i Tennisklubben og prøve at være med og udstyr kan lånes. Der er træningsstart torsdag 4 maj.

Publiceret 20 April 2017 15:00

SENESTE TV