TV:

Northside: Mød knægten fra Søften der nu booker de største navne

Han er opvokset lige nord for Aarhus og har altid drømt om musik

Af
Af Michael Wulff

John Fogde har travlt fredag formiddag. Mens gaffeltrucks drøner rundt på Northside-pladsen i Aarhus for at få de sidste ting løftet på plads, har John sat kursen op mod den store plads. Her vil 40.000 musikglade mennesker indfinde sig om få timer.
"Jeg har altid haft med musik at gøre. Jeg spillede selv, da jeg var dreng i Søften. Senere havde jeg seks år som musikjournalist på Gaffa, og nu har jeg dette job, som er mit drømmejob. Jeg vidste bare ikke, at man kunne drømme om det, for festivaler var ikke noget vi havde, da jeg var yngre."
Hør hele interviewet i videoen.

I baggrunden kunne man høre et band lave lydprøver. Var det Thomas Helmig? Bedøm selv i videoens slutning.

I baggrunden kunne man høre et band lave lydprøver. Var det Thomas Helmig? Bedøm selv i videoens slutning.

Publiceret 10 June 2017 09:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.