Festival:

Sofahygge og musik

Ottende udgave af Grundfør Festival byder på nye navne og gamle kendinge

Traditionen tro vil Grundfør ved Hinnerup igen i år fyldes af ukendte og velkendte toner, når Grundfør Festival løber af stablen lørdag 24. juni kl 12.30.
Grundfør Festival er en familiefestival, som arrangeres af nogle af de lokale grundførborgere, der denne dag står sammen om at få sat lamper i træerne, bemandet boderne og stillet sofaer på plænen bag forsamlingshuset, hvor omkring 600 mennesker samles hvert år.
SE TV: NÅR GRUNDFØR FESTER
 

Musikere booker sig selv

Hvert år får lokale musikere mulighed for at spille på en scene med lys og lyd i en standard, de normalt ikke har adgang til. Det er medvirkende til, at flere bands nærmest booker sig selv til næste festival efter deres sidste nummer. For eksempel er De Tre Bukke Fra Brugsen en fast del af repertoiret, ligesom fynske Tankens Bager også med glæde kommer hvert år - og frivilligt sørger for musik, når der gøres klar på scenen til næste band.

Nye navne

Nye i år er L.S.D., Blændværk og duoen Emilie og Nikolaj, der laver deres egne fortolkninger af kendte numre. Stay Frosty spiller inden GasBiDua med sikker stil lukker festen.
Du kan se mere til navnene på www.grundfoer-festival.dk.srj

Publiceret 12 June 2017 10:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV