En legeplads på gennemrejse

 I august og september bliver der i Sløjfen mulighed for at folde sig ud på en anderledes legeplads. Som led i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 fovandler virksomheden My Playground i samarbejde med arkitektfirmaet Gustin et område på 300 kvadratmeter til en omskiftelig aktivtetsplads med hvide kuber af forskellig størrelse og art. Kuberne kan kombineres på forskellige måder, og nogle af dem er hule med eksempelvis lyd indeni. For yderligere at øge uforudsigeligheden udsendes på udvalgte tidspunkter et tæt tågeslør over pladsen.

Legelandskabet besøger fra april til november 2017 fire byer i Region Midtjylland: Aarhus, Randers, Hadsten g Holstebro - to måneder hvert sted.

I Hadsten åbner pladsen d. 3. august klokken 14 med en to timer lang event. Her vil Kalle fra Ramasjang komme med kendte sange fra tv, og der vil være optrin med parkour, springgymnaster og cheerleaders. Sidstnævnte vil optræde igen om aftnen, ligesom elever fra Favrskov Musikskole. I de kommende uger vil der løbende være arrangementer på pladsen. Programmet kan ses Kulturhusets hjemmeside.

Publiceret 16 July 2017 16:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV