SCOOP:

Direkte fra Touren i Paris til Hadsten

Hadsten Gade Grand Prix får besøg af Astana-rytteren Michael Valgren

Når Hadsten Gade Grand Prix skydes i gang torsdag 27. juli er det med Michael Valgren på startlisten. Det oplyser Jesper Tikiøb i en pressemeddelse mandag formiddag.
“Valgren ser frem til at møde de danske fans og tror på et godt resultat. Omvendt er han også helt bevidst om, hvor hårdt det traditionsrige gadeløb er. Løbet er ved flere lejligheder blevet betegnet som Danmarks hårdeste cykelgadeløb,” siger Jesper Tikiøb.
“Man skal være mere end vågen, og det gør ondt fra start til slut” fortæller Michael Valgren, som denne mandag har hviledag i Tour de France, inden de sidste etaper køres mod Paris.
Den stærke Astana dansker kommer mere eller mindre direkte fra byernes by Paris til Søndergade i Hadsten.
“Vi er naturligvis meget glade for aftalen. Michael er en af to tilbageværende danske ryttere i dette års Tour de France, og det betyder meget for vores tradition, at vi netop har repræsentation direkte fra den store franske rundtur.”

Valgrens program i Hadsten

Michael skal ikke kun cykle, når han besøger Hadsten i Favrskov 27. juli.
Der bliver også tid til et eksklusivt besøg hos en af løbets sponsorer, ligesom Valgren også vil være at finde i løbets Fanzone før og efter løbet.
Her vil der blive snakket med Tour-profilen om netop Tour de France, løbet som venter og planerne for resten af sæsonen. Der bliver også tid til autografer i Fanzonen.
Publikum kan købe billet til Fanzonen via løbets website www.cykelløb-hadsten.dk


Kort om løbet

  • Hadsten Gade Grand Prix har været kørt på Søndergade i Hadsten siden 1993 og altid i “efter-tour” ugen.
  • Fra og med i år er det hele Favrskovs cykleklub Hammel Cykel Klub der er arrangør af løbet.
  • Den tidligere arrangør Tikiøb Event er med i kulissen som eventteknisk rådgiver.
  • I 2016 holdt løbet pause, da datoen var i konflikt med OL. I 2015 var det Søren Kragh der vandt løbet.

Publiceret 17 July 2017 11:15

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV

13-årig iværksætter tog på messe i Hadsten

Mens mange voksne vægrer sig ved at prøve kræfter med livet som selvstændig erhvervsdrivende, har Max Hammerum på kun 13 år ikke den slags hæmninger.

Det viste han tydeligt på en virksomhedsmesse i Hadsten. To 3D-printere tegner med en sagte summen de tynde konturer op til noget, der senere bliver til en udstiksform til småkager. Max Hammerum fra Hadsten er iværksætteren med den simple men geniale idé at fremstille kageformene efter kundernes individuelle ønsker. Han var en af 12 udstillere på en lille virksomhedsmesse i Hadsten Erhvervspark, der blev afholdt for kort tid siden.

”Jeg fik ideen sammen med min lillebror, Villads, da vi skulle til at have hund, og vi selv ville bage hundekiks til den. Vi vidste, at den hedder Luca, og det var Villads, der fik ideen med at få navnet med i udstiksformen og, at den skulle 3D-printes,” husker Max Hammerum.

Respekt for iværksætter

Siden tænkte han og Villads, at der nok var andre, som kunne tænke sig en helt egen udstiksform. Det var kort før jul sidste år og efter at have fået en hjemmeside om produktet, begyndte ordrerne at tikke ind. Og det i en grad, så produktionen ikke kunne følge med, og drengene måtte sige nej til kunder. Efter jul gik salget helt i stå, men har sidenhen rettet sig til et stabilt leje.

”Jeg er dybt imponeret over Max. Ham har jeg respekt for. At han gør det, selv om han kun er 13 år. Jeg synes, det var et vildt spændende arrangement med meget forskellige udstillere. Jeg er kom for at netværke og blive inspireret og få ideer til, hvis jeg senere skal bruge noget,” forklarer Katrine Juul.

Hun er sikkerhedskonsulent hos Verisure og var inviteret af den ene af arrangørerne, Andreas fra Rønnow Grafisk, som hun kender, fra dengang hun selv var iværksætter. Hun har ikke sluppet drømmen om at være selvstændig, og hun ved, at hun en dag kan få brug for et stærkt netværk, hvis hun skulle vove at forsøge sig igen.

Næste år endnu vildere

”Min filosofi er, at hvor folk mødes, sker der noget. Derfor lavede vi den her inspirationsbuffet. Vi gør det for at netværke, og vi vil gerne netværke for dem, vi handler med. Og så vil vi selvfølgelig vise vores gæster den brede flade af det, vi leverer,” fortæller Andreas Rønnow Petersen, indehaver af Rønnow Grafisk.

På trods af en del afbud i sidste øjeblik, hvilke han tilskriver det solrige vejr, og at virksomheder generelt har travlt, noterer Andreas sig, at hans inspirationsbuffet blev velbesøgt. Cirka 300 gæster og udstillere har man efterfølgende talt op. Det er fjerde år, Rønnow Grafisk holder arrangementet og første gang med andre udstillere. Og succesen vil fortsætte:

”Vi gør det absolut igen til næste år, og det kommer til at vokse. Næste år bliver det endnu vildere!” lover Andreas Rønnow Petersen.