Smageevent:

De 5 Gaarde rykker ind hos Finn

Tvis Køkkener i Hammel holder en aften med lækre sager på køkkenbordene

”Fra jord til køkkenbord” er temaet, når de to jyske producenter De 5 Gaarde og Tvis Køkkener i samarbejde inviterer til en smagfuld event torsdag den 12. oktober mellem kl 17.30 og 19 hos Tvis Køkkener i Hammel.
Her kan du høre historien bag de to jyske brands, som begge dyrker kvaliteten og det gode håndværk.
Smagssanserne pirres, og der dækkes op med masser af inspiration til efterårets frokostborde og fester, når Mit Hjem præsenterer de gode råvarer, som kommer fra den jysk-fynske muld hos De 5 Gaarde. Omgivelserne bliver de naturlige rammer for at tilberede et godt måltid - nemlig køkkenbordet i Tvis-butikken i Hammel.
”Det er oplagt at give forbrugerne mulighed for at lære flere af vores produkter at kende ved at servere dem i køkkenet. De 5 Gaarde og Tvis Køkkener har meget mere end den jyske produktion til fælles. Begge virksomheder vægter høj kvalitet, det gode håndværk samt omsorg for miljøet,” siger Martin Bjerg fra De 5 Gaarde i denne pressemeddelelse.
Bjerg vil fortælle om samarbejdet mellem de fem store gårde - Constantinsborg, Frijsenborg, Schackenborg, Gyllingnæs og Wedellsborg – og idéen om at frembringe nogle af de bedste landbrugsprodukter og forædle dem til specialiteter. Mel, honning, kyllinger, øl og gin er bare nogle af de forædlede fødevarer, som sælges under den fælles paraply De 5 Gaarde.
Gæsterne kommer også med backstage, idet Martin Bjerg vil krydre oplevelsen med historier fra de fem kendte gårde.
 

Køkkeninspiration

”Vi lægger op til en aften, hvor de lækre råvarer kan duftes og smages i de rette omgivelser. Derfor er temaet fra jord til køkkenbord,” siger Finn Kristiansen, der glæder sig til at byde indenfor til en smagfuld aften.
Aftenens værter har allieret sig med Mit Hjem, der er lokal forhandler af specialiteter fra De 5 Gaarde, og de vil servere både det nemme rugbrød med sennep og det gode landbrød med sød marmelade. Tørsten kan slukkes i forskellige øl brygget på de jysk-fynske gårde og en særlig gin, som tilsat tonic nemt kan blive efterårets hit.
I løbet af aftenen kommer du også til at lære Tvis Køkkener bedre at kende, når forhandler Finn Kristiansen fortæller om, hvordan hvert eneste køkken bliver fremstillet efter traditionsrige håndværksprincipper på fabrikken i Tvis. Køkkenbutikken viser samtidig de nyeste køkkener og de aktuelle trends som træ, farvede fronter og nye åbne reoler.
Eventen foregår hos Tvis Køkkener, Finn Kristiansen i Hammel, som også står for tilmeldinger på f-kc@f-kc.dk

Publiceret 11 October 2017 06:30

SENESTE TV