Musikeren Anders Graae har lavet mange sange sammen med børn. I Sløjfen vil han også inddrage børnene.

Musikeren Anders Graae har lavet mange sange sammen med børn. I Sløjfen vil han også inddrage børnene.

Spil Dansk:

Børn inviteres til koncert og fællesspisning

Koncert med Anders Graae for børn i alderen fem - ti år

Spil Dansk, Kulturelt Samvirke i Favrskov og Røde Kors indbyder børn i alderen 5 - 10 år til koncert i Sløjfen i Hadsten.
Tirsdag 31. oktober klokken17 er de velkomne til en times koncert i Lilleåsalen med musiker og sanger Anders Graae. Han har gennem de seneste par år skrevet sange sammen med børn i alle aldre, og om mange forskellige emner med relevans til børnenes liv. Det gælder blandt andet projektet “Matematik og Musik”, hvor han tog rundt på skoler og skrev matematiksange med børn i indskolingen.
Ved besøget i Sløjfen vil han synge og inddrage børnene. Der bliver også sange med tal, hvor børnene aktivt deltager. Mens børnene er til koncert med Anders Graae, vil frivillige fra Røde Kors hjælpe i salen.
I cafeen bydes forældrene på en kop kaffe. Samtidig kan de få en snak med kandidater fra de forskellige partier til kommunalvalget, som også er inviteret af Røde Kors.

Fællesspisning

Efter koncerten er der fælles tag-selv-bord, hvor deltagerne stiller deres medbragte mad på fællesbordet. Røde Kors sørger for engangsservice og sodavand. Der er ingen tilmelding.

Publiceret 27 October 2017 11:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp