Klar til ungdoms-fester i Thorsø

Der er linet op til fed ungdomsfest med DJ Kim Birk og lysshow fredag 24. november

Så prøver de igen!
I foråret ville Egnsfesten, Thorsø, have afholdt 'posefest' for områdets unge, men det satte Østjyllands Politi en stopper for dengang. Dog meddelte politiet kort tid efter, at de ville se positivt på det, hvis det senere skulle blive aktuelt. Og det er det så fredag 24. november.
'Posefest' er kort fortalt en fest for unge fra 9. klasse, hvor de selv medbringer det alkohol, de ønsker at drikke i løbet af aftenen.
Det afleverer de i garderoben, og kan så få det udleveret, når de vil. Dog er det forældrene, der står i garderoben, som afgør om de unge måske har fået lige rigeligt at drikke, og skal holde en lille pause.
Samtidigt er der et hvilerum, hvis nogen skulle have brug for dét, og der er professionelle vagter til at holde ro og orden.

Forældre og ’Natteravne’

Der er denne gang opbakning fra en forældregruppe fra Hammel, ligesom Natteravnene i Hammel har meldt deres ankomst.
“Dette er vi rigtigt glade for, da det viser, at der er et behov for den slags fester i lokalområdet,” siger Henrik Hvam på vegne af arrangørerne.
Ligesom sidst kommer DJ Kim Birk med hans imponerende diskotek, hvor der er masser af lyd, og ikke mindst et vildt fedt lysshow.

To fede fester

Festen holdes 24. november. Som sidst starter det med colabal for de yngste (fra 3.-8. klasse) fra kl. 17.30 – 20.00. Kl. 20.30 slås dørene op igen, og SÅ er der posefest, og man lukker ikke igen før kl. 2.
Der er oprettet en begivenhed på Facebook ('2 fede ungdomsfester'), hvor der kan læses mere.
“Vi håber virkelig, at områdets unge og deres forældre vil bakke op om denne fest, da vi synes, der mangler fester under kontrollerede forhold, og hvor forældrene kan sende deres unge af sted med ro i sindet,” slutter Henrik Hvam.
gs

Publiceret 14 November 2017 07:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV