Kastberg Is fra Silkeborg er opkøbt af Mammen Mejerierne og flytter fra 2018 til Drøsbro Mejeri, hvor der etableres produktionsanlæg til is.

Kastberg Is fra Silkeborg er opkøbt af Mammen Mejerierne og flytter fra 2018 til Drøsbro Mejeri, hvor der etableres produktionsanlæg til is.

Cool:

Der skal produceres is på Drøsbro Mejeri

Kastberg Is fra Silkeborg er opkøbt af Mammen Mejerierne og flytter til Drøsbro Mejeri

Fra 2018 flytter isproduktionen af Kastberg Is fra Silkeborg til Drøsbrø Mejeri (se kort).
Ismager Joachim Kastberg har solgt andel af sin virksomhed, Kastberg Is, til Mammen Mejerierne A/S. På Drøsbro Mejeri tæt på Thorsø skal der investeres i nyt produktionsanlæg.
”Jeg har vidst i et par år, at jeg på et tidspunkt skulle væk fra de nuværende lokaler i Silkeborg. Vi har gennem lang tid haft en tæt dialog med Mammen Mejerierne, hvor der helt fra starten været en fantastisk energi i vores samtaler. Det er endt med et tæt partnerskab,” fortæller Joachim Kastberg i en pressemeddelse.
”Det er et optimalt match. Kastberg Is kommer til at få direkte adgang til noget af landets allerbedste fløde og mælk fra lokale køer. Derudover kan vi udvide produktionen i et meget professionelt miljø, hvor vi kan trække på ekspertise fra fagfolk med masser af erfaring og viden,” siger ismager Joachim Kastberg.
Peter Staunsbæk driftsingeniør og medejer af Mammen Mejerierne opdagede Kastberg Is for ca. to år siden.
”Mammen Mejerierne er altid klar til at gribe nye vækstmuligheder. Vi glæder os meget til at få gang i produktion af is på Drøsbro Mejeri og til at udvikle gourmet is sammen. Jeg er sikker på, at vi sammen med Joachim kan løfte Kastberg Is yderligere,” siger Peter Staunsbæk.
“Mammen Mejerierne får ét ben mere i form af gourmet is, som vi kan være meget stolte af. Og så kan det i fremtiden betyde, at vi kan skabe flere lokale arbejdspladser og vækst i samarbejde med en yngre dansk iværksætter, der har bygget et stærkt brand op med passion og hårdt arbejde,” forklarer adm. direktør Lars Staunsbæk.


Fakta

  • Mammen Mejerierne A/S er Danmarks næststørste mejeri, målt på mælkemængde direkte fra danske landmænd.
  • Cirka 200 ansatte producerer årligt produkter af ca. 175 millioner kg. mælk. 
  • Produkterne sælges i Danmark, og der eksporteres til ca. 50 lande.

Publiceret 28 November 2017 16:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp