Julie Berthelsen kom forbi:

Glæde på Tagdækkervej

Julie Berthelsen kom og sang på institutionen på Tagdækkervej. Omkring 200 brugere og deres familie kom på besøg

Det blev en helt vild aften på Tagdækkervej.
Julie Berthelsen med guitarist Johannes Mynster har for kort tid siden sunget og spillet både danske og grønlandske julesange og hendes og andres popsange.
Det var institutionen på Tagdækkervej, der havde inviteret, og omkring 200 gæster fra andre tilbud i specialområde hjerneskade, Hammel neurocenter og pårørende, venner, personale og familie kom forbi til koncerten.
Aftenen blev styret af de to borgere Mark og Per. De bød velkommen til publikum, herefter sang 10 borgere fra musikholdet en hyldest som velkomstsang til Julie, som de har øvet på i månedsvis nemlig Ed Sheerans Perfect. Den blev valgt, fordi brugerne mener, at Julie både er perfect, synger perfect og er perfect som menneske, som Per sagde, da han præsenterede Julie.
Efter koncerten gav Per Julie blomster og et lille keramikhus, man kan sætte et fyrfadslys i og sagde: Her er et lille tagdækker-hus, så vil vi håbe du engang imellem vil tænde et lys i det, og tænke på os herude på Tagdækkervej.
Julie Berthelsen havde både tid til selfies og autografer og fik da også den traditionelle rundvisning og besøg i en borgers lejlighed.

Der var styr på lyden under koncerten. Indsendt foto

Der var styr på lyden under koncerten. Indsendt foto

Julie Berthelsen fik en snak med Per Røddik Normand. Indsendt foto

Julie Berthelsen fik en snak med Per Røddik Normand. Indsendt foto

Publiceret 04 December 2017 04:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV