Julerier med film, heste og salg af gløgg

Julestemning med trækketure på heste, salg af gløgg og en tur i biffen

Af
Anette Bonde

Hadstens butikker har søndagsåbent frem til juleaften, og uden for butikkerne kommer der også til at ske noget.

Trækketure og film

På søndag kan børnene for eksempel få gratis heste-trækketure på Søndergade af medlemmer af Favrskov Rideklub. Og når far og mor skal snige sig til at købe deres julegaver, kan børnene imens komme i Hadsten Bio og se en god film. Hadsten Bio sponsorerer filmene.
På søndag vises filmen “Sikke et cirkus” med Rasmus Bjerg, Signe Lindkvist, Kristian Gintberg, Hr. Skæg, Motor Mille med flere. Søndag 17. december er det Bigfoot Junior, der går over lærredet i Hadsten Bio. Begge dage er klokken 12.

Gløgg på Søndergade

De voksne kan på søndag smage gløgg på Søndergade og samtidig støtte et lokalt humanitært initiativ. Hadsten Handel har udskrevet en gløggkonkurrence for virksomheder, klubber og foreninger. Hvert hold får et beløb, som de skal fremstille en god gløgg for, og vinderen er det hold, der får den største fortjeneste. Hvis man således kan få råvarer til en særlig god pris, står man følgelig godt i opløbet. Alle indtægter går til et lokalt humanitært formål, som deltagerne selv beslutter.
Gløggen sælges på søndag mellem klokken 12 til 14 af de fire foreninger, der meldte sig. Det er HSK, Lions Club Hadsten, Hadsten Handel og Hadsten Brandvæsen. Forhåbentlig går salget godt, så de kan give et pænt beløb til deres valgte lokale modtager.
Startprisen på et glas gløgg er 10 kroner, men kunderne må selvfølgelig gerne betale mere, hvis de mener, at gløggens kvalitet indbyder til en højere pris.
Søndag 17. december har Hadsten Handel igen allieret sig med Favrskov Rideklub, der vil lave et juleoptog, og denne dag vil der som nævnt ligeledes blive vist børnefilm i Hadsten Bio. Lørdag og søndag den 16. og 17. byder byen på julefrokost med lækkerier i hver enkelt butik.

Publiceret 08 December 2017 08:00

SENESTE TV