Duka udvider IT-virksomheden

Duka i Søften udvider ejerkredsen og sætter skub i væksten

Tunge danske it-investorer tror så meget på den Søften-baserede IT-succes Duka, at de har købt mere end en tredjedel af aktierne. Målet er at slå Dukas navn fast blandt den almindelige forbruger.
Det er ikke mere end et halvt år siden, at den prestigefyldte avis Financial Times placerede IT-succesen Duka på sin liste over de 1.000 hurtigst voksende virksomheder i Europa.

Skal bare virke

Nu har virksomheden dermed skaffet yderligere kapital og knowhow til at sætte skub i ekspansionsplanerne. Det er sket ved at udvide ejerkredsen med et salg af 37,5 procent af aktierne til investorgruppen Executive Capital.
Duka får hermed flere erfarne IT-folk som Klavs Vejlang og Jørn Rosenmeier om bord som bestyrelsesmedlemmer.
”For den almindelige forbruger går samfundstendensen i retning af en faldende interesse for det tekniske - computere og teknologi er noget, der bare skal virke her og nu. Det er det, Duka traditionelt har haft stor succes med at levere til primært senior-segmentet,” fortæller Dukas direktør Kim Gervin.
Duka forventer sig meget af firmaets nyeste produkt: Lej en computer med support, programmer og en ny computer hvert trejde år. jbe

Publiceret 23 December 2017 11:00

SENESTE TV