Kirke og hal samarbejder om Fortælle-hjørnet

Nyt samarbejde om fortællehjørnet i Laurbjerg ser dagens lys

Af
foredrag

En kirke og en hal – to huse med forskellige formål - og så alligevel.
Nu går de sammen om fire foredrag i løbet af 2018.
Den nye vinkel på et lokalt samarbejdet er en prøvesten, men både sognepræst Eva Graabek og halformand Leif Jønsson har positive forventninger til samarbejdet, som grundlæggende handler om at styrke mulighederne og interessen for at forsamles i en positiv ramme.
Begge hovedkræfter håber, at den lokale opbakning kan medvirke til at tiltrække flere og flere spændende oplægsholdere til Laurbjerg.
Favrskov Kommune og Kulturelt samvirke støtter projektet.
Laurbjerg Kirke og Laurbjerghallen har omdelt information om fire spændende foredrag, som alle afvikles I Laurbjerghallen i løbet af 2018.
Billetter sælges efter først til mølle princippet hos Min Købmand i Laurbjerg. Første foredrag afvikles 24. januar 2018 og er med Tom Thomsen som er tidligere fængselsbetjent, og som bidrager med en gribende beretning om at passe på livstidsfanger og måske eller måske ikke forstå mennesket bag forbrydelserne.
Resten af programmet byder på: 11/4. Henrik Tang om den store MC Tour, 25/10 Anders Bonde Provst om “når livet smiler – er det sjældent for sjov”, og 28/11. Morten Himler - om Sirius Patruljens hverdag.

Publiceret 23 December 2017 08:00

SENESTE TV