TV:

Hytter er klar: Snup en frostklar nat på Bamsebo

Steen Pedersen er parat med nye tiltag også udenfor campingpladsens sæson

Steen Pedersen lukkede Bamsebo Camping ned 1. oktober – og alligevel ikke helt.
”Nej, vi har i år for første gang haft julestue i butikken sammen med fæld-selv-juletræet på marken her ved siden af, hvor vi plantede graner for otte-ni år siden. Nu var de klar som juletræer.”
Så der blev skænket hjemmelavet gløgg og spiste ligeså hjemmelavede æbleskiver på den kendte campingplads, som i år kan tilbyde overnatning i vinterhalvåret.

Lejrchef Steen i en af hytterne, hvor han tjekker udstyret inden udlejning.

Lejrchef Steen i en af hytterne, hvor han tjekker udstyret inden udlejning.

Hytter med bad og toilet

Seks af hytterne er klar til udlejning.
”De tre af hytterne har bad og toilet, de andre tre kun toilet. Det er tænkt som et tilbud til folk, som måske i forbindelse med en fest i nabolaget har brug for en overnatning,” fortæller Steen, da vi går op til hytterne, der ligger midt i det naturskønne område.
Hytterne er udstyret, så man kan klare sig som i et sommerhus.
”Det fungerer også på samme måde. Du tjekker ind via nettet, her får du koden, og så skal du klare dig selv,” siger Steen, der sammen med sin kone blot skal sørge for, at der er tændt for varmen, når gæsterne ankommer.
”Vi får på denne måde også lidt fri og alligevel økonomi i pladsen i den stille tid.”
Bamsebo Camping indførte for et par år siden 'Glamping' - luksustelte med boxmadrasser. Se mere herunder i videoen.

Publiceret 31 December 2017 07:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp