Gården nær Haurum hvor en mand omkom.

Gården nær Haurum hvor en mand omkom.

Mand brændt ihjel under brand i Haurum

Afdød person endnu ikke identificeret

En endnu ukendt mands lig blev torsdag morgen fundet på en brandtomte på Haxholmvej ved Haurum.

Brandvæsen og politi blev kaldt ud til en husbrand klokken 09.35, og ved ankomst var huset overtændt.

LÆS OGSÅ: Forsøg på indbrud: Fodspor førte til 14-årig dreng

Da flammerne var slukket og huset brændt helt ned, fandt man den afdøde person, som endnu ikke er blevet identificeret.

Østjyllands Politi oplyser, at årsagen til branden endnu ikke er klarlagt, men at intet tyder på, at der er sket en forbrydelse.

dp

Publiceret 02 March 2018 10:12

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.