DEBAT:

Martin Godsk trækker sig

Martin Godsk Nørregade 12 8382 Hinnerup

En ildsjæl er pustet ud. Martin Godsk har valgt at trække stikket, derfor er tidligere Primus Motor i facebookgruppen “Bevar vores busser” også en saga blot.

Årsagen til dette er manglende opbakning fra lokalområderne, hvilket er et must for at få tingene til at lykkes på den politiske front. Og i bund og grund handler det om politik og økonomi.

Da spareplanerne på den kollektive trafik kom frem sidste år, var jeg hurtigt oppe af stolen, da det ville gå ud over “min” by, hvilket jeg ikke så fornuften i, specielt ikke i forhold til et lokalsamfund med mange børn der skal i institutioner. De små landsbysamfund uddør helt, hvis man fjerner den kollektive trafik.

Det er en skam, da man netop her har et fantastisk sammenhold. Der er mange der har bakket op om arbejdet jeg har lagt for dagen, og underskriftindsamlingen sidste år var hurtigt en regional indsamling. Der var folk fra Hvam, Randers, Løgstrup, Hinnerup, Sabro, Århus, Silkeborg, Herning og så videre med til at samle ind.

Dog kommer vi ikke uden om, at der har manglet opbakning, hvis tingene skal lykkes. Og en hest kan ikke trække læsset alene. Derfor kaster jeg nu håndklædet i ringen og lader med glæde andre tage over.

En tak skal der lyde til alle jer, der har støttet mig med mit frivillige arbejde. Uden jer var vi slet ikke kommet så langt som at aflevere de mange underskrifter til regionsrådet.

Publiceret 22 March 2018 11:15