Jeppe Vestergaard Kristensen skifter rollen som assistentræner under Heine Eriksen i Aarhus United ud med rollen som cheftræner for divisionsklubben Hadsten Håndbold.

Jeppe Vestergaard Kristensen skifter rollen som assistentræner under Heine Eriksen i Aarhus United ud med rollen som cheftræner for divisionsklubben Hadsten Håndbold.

Trænertalent:

Hadsten Håndbold henter Jeppe Vestergaard i Aarhus

Jeppe Vestergaard, assistenttræner i Aarhus United bliver ny cheftræner i Hadsten Håndbold

26-årige Jeppe Vestergaard Kristensen bliver ny cheftræner for 1. divisionsdamerne i Hadsten Håndbold.

Det blev afsløret ved et pressemøde tidligere i dag.

Den nuværende assistenttræner i HTH Go Liga klubben Aarhus United, samt træner for U18 pigerne, har foreløbig tegnet et års kontrakt med divisionsklubben i Hadsten.

“Jeg er den type, der gerne vil rykke og flytte spillere et niveau opad, så Hadsten Håndbold er det perfekte match til mig,” fortæller Jeppe Vestergaard Kristensen til Lokalavisen Favrskov.

Hans drøm er på sigt at blive toptræner på øverste hylde, så han ser også et forhåbentlig længerevarende ophold i Hadsten som en mulighed for at bevise hvad han kan.

Snart læreruddannet

Han siger farvel til jobbet som assistenttræner under Heine Eriksen og har før det været to år i Randers HK, også som assistenttræner. Før det var det i Skive, at han udfoldede sine trænerambitioner.

Alle årene har været som dametræner. Opvæksten skete på Mors og i hjemklubben V.I.S Mors, hvor han oprindeligt træenede drengespillere, indtil han rykkede til Skive for under seks år siden.

Lige nu han i gang med sidste semester af lærerudannelsen i Aarhus og vil gerne læse uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet efterfølgende.

Jeppe Vestergaard Kristensen har underskrevet foreløbig en etårig kontrakt med Hadsten Håndbold. Til højre håndboldformand i Hadsten Håndbold, René Jensen.

Jeppe Vestergaard Kristensen har underskrevet foreløbig en etårig kontrakt med Hadsten Håndbold. Til højre håndboldformand i Hadsten Håndbold, René Jensen.

Formand: Perfekt match

”Jeppe passer perfekt på den profil vi har kigget efter, til at bære os videre. Han er ung, utrolig talentfuld, har et virkelig godt ry i håndboldmiljøet og så er han vant til at arbejde med unge spillere, som vi jo består af i høj grad. Jeppe er blevet modnet som assistent under kompetente trænere som Ryan Zinglersen og Heine Eriksen og vi er sikre på vi er det perfekte match for Jeppe når han springer ud som cheftræner for os”, siger formanden i Hadsten Håndbold, René Jensen.

Godt træningsmiljø

“Hadsten passer godt på min profil. Man vil gerne føre unge spillere fremad og kigger på lang sigt. Jeg skal være med til at lave et godt miljø og skaffe en stærk fødekæde," forklarer den nye træner.

Skal der nye spillere til 1. holdstruppen?

“Under alle omstændigheder skal vi finde en ny målmand. Jeg vil kigge på holdet og skaffe forstærkninger, der hvor der kommer huller. Der er nok nogle spillere der har fået et andet tilbud, eller er i tvivl om de vil fortsætte. Men det ikke min ambition at komme med et helt nyt hold.”

Klubbens ambitioner

Hadsten Håndbold har et mål om at komme i top 6 i næste sæson, afslører Simon Buus Olsen, nytiltrådt sponsor- og eventkoordinator i klubben, der blandt andet skal være med til at skaffe det økonomiske grundlag, så Hadsten på sigt kan spise kirsebær med de store. Men i første omgng handler det om at skaffe gode betingelser for håndbolden og talentudviklingen i Hadsten.

“Geografisk ligger vi mellem to større håndboldbyer, så vi skal finde vores rolle og være med til at lave talenter, lyder buddet på den seneste plan for Hadsten Håndbold. På sigt vil der komme en tre års plan, hvor der skal være en oprykning til ligaen, men det første lange stykke tid handler det om at bide sig fast i 1. division og blive der. Derfor passer Jeppe Vestergaard Kristensen godt ind, mener han.

“Vi skal rykke op engang. Men det kræver økonomi. Det er ikke billigt at rykke op. Derfor tager vi et skridt ad gangen, Rent kommercielt skal vi hæve budgettet og vi skal være mere synlige udadtil.” forklarer Simon Buus Olsen.

På pressemødet torsdag afslørede klubben også, at hovedsponsoratet med Vestjysk Bank fortsætter uændret.

”Vi har været enormt glade for vores engagement i Hadsten Håndbold, hvor vi virkelig føler vi får noget for hovedsponsoratet. Derfor er det også glædeligt at vi nu kan forlænge den aftale med yderligere et år. Det har udviklet sig til et partnerskab henover årene, hvor vi sammen har forsøgt at løfte håndbolden i Hadsten og vi er jo glade for at kunne se den store medlemsfremgang der har været i vores periode som hovedsponsor i klubben og vi ser frem til at også denne del kan fortsætte med os som støtte bagved”, siger afdelingsdirektør i Vestjysk Bank, Hans Peder Hansen.

 

Publiceret 12 April 2018 17:30