Sidste år havde Thorsø IF besøg af AGF, i år bliver det Hammel GF's tur

Sidste år havde Thorsø IF besøg af AGF, i år bliver det Hammel GF's tur Arkivfoto: Michael Wulff

100 års fejring: AGF møder Hammel GF

Århus-klubbens superliga-profiler træner ungdomsspillere og møder et udvalgt Hammel-hold 28. maj

Af
Kian Johansen

Et udvalgt Hammel-hold møder AGF i en showkamp mandag 28. maj.

Det sker i fobindelse med Hammel GF's 100 års jubilæum, der fejres hele 2018.

AGF's superligatrup skal først træne en gruppe udvalgte ungdomsspillere fra Hammel GF, inden der spilles en showkamp mod Hammels serie 2 mandskab, som vil blive forstærket med et par navne udefra og tidligere førsteholdsspillere i dagens anledning.

I forbindelse med kampen vil Hammel GF også få overrakt en klubsten. Klubstenen giver AGF til samarbejdsklubber. På stenen kommer navnene på spillere, som taget springet fra samarbejdsklubben til AGF's superligatrup. Leon Andreassen er indtil videre den eneste der har formået at gøre det.

Publiceret 14 May 2018 10:30

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf