Nye medarbejdere, der er udflyttet til Favrskov, fik pænt besøg. Fra venstre er det Jacob Buch, direktør for Arbejdstilsynet i Hadsten, Asbjørn Friis Jensen, økonomidirektør i Favrskov Kommune, Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune samt beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. Foto: Michael Wulff

Nye medarbejdere, der er udflyttet til Favrskov, fik pænt besøg. Fra venstre er det Jacob Buch, direktør for Arbejdstilsynet i Hadsten, Asbjørn Friis Jensen, økonomidirektør i Favrskov Kommune, Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune samt beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. Foto: Michael Wulff

FOTOS: Minister besøgte et udvidet Arbejdstilsyn i Hadsten

Af
Michael Wulff

Regeringens plan om at udflytte statslige arbejdspladser fra København blev mandag synligt, da beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) kom til Hadsten for officielt at indvie Arbejdstilsynets Call Center på Over Hadstenvej.

Her har Arbejdstilsynet holdt til i flere år, men nu er arbejdsstyrken udvidet med syv personer, fem tilsynsførende samt to administrative medarbejdere. De nye starter dog først op 1. juni og var ikke med ved indvielsen.

Der har været stor søgning på de syv stillinger. 300 ansøgninger fra Midt- og Nordjylland er dumpet ind på Over Hadstenvej.

"Jeg er sådan set ikke overrasket. Vi ved, at der er mange kvalificerede borgere rundt omkring i landet, og derfor har vi heller ikke været nervøse for at flytte arbejdspladser ud af hovedstaden," lød det fra ministeren.

Borgmester Nils Borring bød også de nye statslige arbejdspladser velkommen - og havde lige et godt tilbud med på en ny bolig.

"Vi bygger jo lige ovre på den anden side (af Skanderborgvej, red). Der er gode grunde til salg," sagde Nils Borring.

Arbejdstilsynets Call Center i Hadsten skal aflaste Call Centret i Kolding hver anden uge.

Publiceret 14 May 2018 12:30

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf