Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Fire års udvikling i Hadsten Håndbold sender stregspillere videre

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen. Sara Kjærsgaard har henover de fire sæsoner været en stor del af det step op i 1. division, som Hadsten Håndbold har taget, hvor det kulminerede med oprykningskampe til Ligaen sidste år mod Ringkøbing.

Det fortæller Hadsten Håndbold i en pressemeddelelse.

Sara Kjærsgaard har været glad for sin tid i Hadsten, men ser nu også frem til nye udfordringer.

"Det har været en fantastisk tid i Hadsten med en masse skønne mennesker både på og uden for banen. Jeg kommer selvfølgelig til at savne det - særligt pigerne, men jeg har fået en rigtig spændende mulighed, som jeg ikke har kunnet sige nej til. Det glæder jeg mig naturligvis til, og synes at jeg kan se tilbage på en rigtig god tid og mange gode oplevelser, ikke mindst oprykningskampene forrige sæson" udtaler Sara og slutter af, "Jeg ønsker klubben alt godt fremover, og jeg kommer selvfølgelig også til at følge med i Hadsten Håndbolds udvikling, selvom det bliver fra sidelinjen."

I Hadsten Håndbold begræder man naturligvis tabet af Sara, men samtidig er man stolte.

"Vi ved hvor vi ligger på nuværende tidspunkt i fødekæden og så er det jo bare et kvalitetsstempel af det vi som klub kan, at vi endnu engang kan sende en spiller afsted til Damligaen", udtaler formand Rene Jensen og fortsætter, "Sara har jo gjort det fantastisk for klubben og har været en stor del af at vi har hævet os til et tophold i 1. division, så naturligvis er det et tab for os. Men samtidig er vi da enormt glade på Sara’s vegne om at hun nu kan tage skridtet op til ligaen og give sig i kast med dette".

Publiceret 14 May 2018 10:04

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf