Succesfuldt svømmestævne i Hammel

"Det er det bedste svømmestævne, vi har deltaget i. Vi kommer helt sikkert igen næste år", sådan lød evalueringen fra mange klubber af svømmestævnet Hammel Sprint Cup 2018 arrangeret af HGF Dolphins fredag 4. maj.

Det var første gang at HGF Dolphins afholdt Sprint Cup. Borgmester Nils Borring åbnede stævnet, som havde 72 deltagere fra svømmeklubberne i Hammel, Hinnerup, Harlev, Auning og Grenå. Det var et kortdistanceløb, hvor deltagerne svømmede enten 25 eller 50 meter i en af de fire svømme discipliner eller 100 meter medley. Stævnet havde både indledende heats og finaleløb, og der var præmier til de tre hurtigste i hver disciplin, samt mange lodtrækningspræmier.

Stemningen var fantastisk ved stævnet, som blev speaket af en professionel sportsspeaker. Han blev hjulpet af en diskjockey, som spillede musik, der passede til aktiviteterne, og en tredje person styrede et lysshow og specialprojektører. Inspireret af de store internationale svømmestævner var der lavet et call-room til finalerne. Ved hvert finaleløb blev de seks deltagere kaldt ud fra call-roomet én ad gangen. Badet i spotlys, til høj musik og masser af klapsalver gik de hen til deres startskammel. "Børnene voksede flere centimeter, når de trådte ud fra call-roomet", sagde flere forældre, for det var en ganske særlig oplevelse for svømmerne.

Jeg er meget tilfreds med Sprint Cup stævnet", sagde HGF Dolphins cheftræner Peter Henningsen efter stævnet. "Det kræver meget arbejde at starte et nyt stævne op, det er lykkedes takket være den store opbakning fra svømmerne og deres forældre. Der har været en kanonstemning til stævnet med masser af gode oplevelser" sagde Peter Henningsen, "så jeg glæder mig allerede til, at HGF Dolphins afholder Sprint Cup igen næste år!"

Publiceret 14 May 2018 11:45