Normalt er multibanen lukket af et plankeværk hele vejen rundt. Men efter hærværk onsdag aften før Kr. Himmelfartsdag er hjørnet her lagt ned i bunken til højre. Foto: Michael Wulff

Normalt er multibanen lukket af et plankeværk hele vejen rundt. Men efter hærværk onsdag aften før Kr. Himmelfartsdag er hjørnet her lagt ned i bunken til højre. Foto: Michael Wulff

Gak i varmen: Hærværk på skole

Af
Michael Wulff

Unge morede sig måske lige lovlig meget, da de onsdag aften før Kr. Himmelfartsdag holdt en fest ved Skovvangsskolens multibane i det nordlige Hammel.

I hvert fald flød glasskårene over et større område, samtidig med at banens træværk var splittet ad i det ene hjørne. Det ærgrer viceskoleleder Ole Pilgaard:

"Om morgenen Kr. Himmelfartsdag måtte vi igang med et oprydningsarbejde. Nu har vi meldt sagen til Nærpolitiet, for det er ikke i orden at opføre sig på den måde."

Da Lokalavisen kom forbi mandag over middag var banen i brug igen. Men hullet bestod. Reparationen kræver en større indsats.

Publiceret 15 May 2018 17:30

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf