TV: Fem nye præsenteret i Hadsten Håndbold

Kommunaldirektørens datter, Sara Kallestrup fra Søften, skifter fra Aarhus United til Hadsten Håndbold

Af
Kian Johansen

Hele syv nyheder kunne Hadsten Håndbold præsentere tirsdag eftermiddag.

Udover to udvidede sponsoraftaler, så blev den offentlig kendte hemmelighed endelig åbenbaret: Den mangeårige Liga-profil i Randers HK, Gitte Andersen er ny assistenttræner og skal hjælpe nytiltrådte Jeppe Christensen med en fortid som assistenttræner i Aarhus United og Randers HK med at styre de unge talenter på 1. divisionsholdet i Hadsten.

Fælles for de fleste af dem, er at ingen taler hadstensk eller har gået på en af de tre lokale folkeskoler.

Men et mindre lokalt islæt kom der dog med på pressemødet. For højrefløjen Sara Kallestrup fra Søften, der siden ungdomsårene har udmærket sig i først Søften og siden dameligaholdet Aarhus United, er sammen med tre andre unge spillere skiftet til en kontraktløs fremtid i 1. divisionsklubben i Hadsten.

Alle for at få spilletid, erfaring og ansvar. Det er nemlig det klubben fremhæver: At kunne modne unge spillere og sende dem videre opad til ligaklubberne i erfaren tilstand.

18-årige Sara Kallestrup deler efternavn med en nok mere kendt person i Favrskov, nemlig kommunaldirektør Jan Kallestrup, der er hendes far.

"Jeg tror han har det fint med mit skifte, han er jo min faste støtte," fortæller hun til Lokalavisen Favrskov, da vi spørger ind til hendes rolle som en af de eneste lokale spillere på et hold, der efterhånden har en meget ung gennemsnitsalder.

De tre andre der blev præsenteret var Sophie Amalie Moth, tidligere keper i Gudme, samt bagspillerne Lotte Vestergaard og Rikke Thorngaard fra Randers HK. Sidstnævnte er 20, mens de to andre 19 år.

Efter præsentationen hvor Dansk Revision Hadsten og MadXpressen fra Allingåbro kunne bekendtgøre at de udvidede deres sponsorater, kunne træner Jeppe Christensen fortælle, at spillerjagten ikke stoppede her.

"Vi mangler en højre fløj mere, samt en stregspiller og, hvis den rette byder sig til, en bagspiller mere," afslører han.

"De fire vi har hentet nu er alle førstevalg," pointerer han.

Publiceret 15 May 2018 21:10