En laks på 12 kilo og en luksuriøs gang glamping

Bamsebo Camping er igen klar til at modtage gæster i det gode vejr

Af
Michael Wulff

Bilens termometer sniger sig op mod de 25 grader denne mandag formiddag. 'Bamsebo Camping' står der på skiltet, da jeg kører på Hagenstrupvej nær Ulstrup.

Hvad er mere passende end et smugkig på herlighederne ved Gudenå-bredden, så jeg drejer af og parkerer.

"Næh, her er ikke så mange endnu. Vi er kun i maj, men i gang med at gøre de populære glamping-telte klar," siger lejrchef Steen Bo Pedersen, som har travlt bag computerens skærm.

Glamping er et begreb skabt for et par år siden, da chartergæsterne også gerne ville leve primitivt, dog uden at miste komfort.

"Men vi havde en lystfisker her forleden. Han hev en laks på 12 kilo op af åen. Det var en stolt lystfisker."

Glamping-teltene klargøres. Se videoen, hvor du kommer indenfor. Foto: Michael Wulff

Glamping-teltene klargøres. Se videoen, hvor du kommer indenfor. Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Publiceret 16 May 2018 16:30

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp