En laks på 12 kilo og en luksuriøs gang glamping

Bamsebo Camping er igen klar til at modtage gæster i det gode vejr

Af
Michael Wulff

Bilens termometer sniger sig op mod de 25 grader denne mandag formiddag. 'Bamsebo Camping' står der på skiltet, da jeg kører på Hagenstrupvej nær Ulstrup.

Hvad er mere passende end et smugkig på herlighederne ved Gudenå-bredden, så jeg drejer af og parkerer.

"Næh, her er ikke så mange endnu. Vi er kun i maj, men i gang med at gøre de populære glamping-telte klar," siger lejrchef Steen Bo Pedersen, som har travlt bag computerens skærm.

Glamping er et begreb skabt for et par år siden, da chartergæsterne også gerne ville leve primitivt, dog uden at miste komfort.

"Men vi havde en lystfisker her forleden. Han hev en laks på 12 kilo op af åen. Det var en stolt lystfisker."

Glamping-teltene klargøres. Se videoen, hvor du kommer indenfor. Foto: Michael Wulff

Glamping-teltene klargøres. Se videoen, hvor du kommer indenfor. Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

Publiceret 16 May 2018 16:30

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.