Hammel Golfklub lægger green til Hadsten Mesterskaberne 1. juni

Hammel Golfklub lægger green til Hadsten Mesterskaberne 1. juni

Golfmesterskab med 100.000 kroners rejse i præmie

Hole in One konkurrence til Hadsten Mesterskaberne, der foregår i Hammel Golf Klub

Af
Kian Johansen

Det traditionsrige Hadsten Mesterskab i Golf har en lidt særlig præmie, hvis man rammer hole in one i et af par 3 hullerne i Hammel Gofklub fredag 1. juni.

Der er nemlig en 14 dages ferietur til i Florida for 2 personer i en lejlighed midt på en golfbane med udsigt til Den Mexikanske Golf. inkl. fly t/r, Mustang Capriolet leje og lommepenge på spil. Værdi 100.000 kroner.

Deltagere skal bo, arbejde eller have tætte relationer i postnummer 8370, fortæller Poul Sørensen, der siden 2005 har stået for at arrangere Hadsten Mesterskaberne, der samler golfspillere på tværs af klubberne.

Tanken med dette arrangement er at golfere med tilknytning til Hadsten mødes på tværs af klubber til en hyggelig dag i det grønne, til et prisniveau hvor alle kan deltage – hvor vi starter med kaffe og rundstykker og afsluttes med en ”prale øl” og en frokost hvor der er præmie overrækkelse," fortæller han.

Og præmien til Florida: "Den er der ikke nogle der er rendt med endnu – men chancen er der igen i år", griner Poul Sørensen.

Publiceret 16 May 2018 12:10