DEBAT: Rift om statslige arbejdspladser

Anders G. Christensen, Folketingskandidat for Venstre i Favrskov Kredsen, Lyøvej 58C, 8370 Hadsten.

Med beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsens markering af, at der er kommet syv nye statslige arbejdspladser til Arbejdstilsynet i Hadsten, så har Favrskov Kommune også fået andel i regeringens udflytning af statslige arbejdspladser. Syv arbejdspladser der tilmed var rift om at få, da mere end 300 søgte stillingerne.

Den socialdemokratiske borgmester Nils Borring har i medierne glædet sig over, at regeringen også har lagt statslige arbejdspladser i Favrskov Kommune. Jeg deler den glæde, men på vanlig vis så tager Nils Borring nærmest hele æren for, at der er kommet nye statslige arbejdspladser til Favrskov Kommune.

Virkeligheden er, at det er den Venstreledet regering, der har taget initiativ til at flytte arbejdspladser ud fra København og til hele landet og altså også til Favrskov. Da den socialdemokratiske borgmester Nils Borrings egen partikammerater sidst have regeringsmagten, flyttede de flere statslige ansatte til København end ud af København.

Jeg er glad for at være medlem af et parti, der gør noget for at sikre udvikling i hele landet og ikke kun i København.

Publiceret 16 May 2018 15:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf