Det kendte hjørne under Hadsten Centret får liv igen. Ægteparret Thomsen fra Lyngå arbejder hårdt på at åbne Hadsten Diner. Foto: Michael Wulff

Det kendte hjørne under Hadsten Centret får liv igen. Ægteparret Thomsen fra Lyngå arbejder hårdt på at åbne Hadsten Diner. Foto: Michael Wulff

Nu kommer Hadsten Diner med burgere og italiensk is

Ægtepar fra Lyngå åbner midt i juni et madsted midt i Hadsten by

Af
Michael Wulff

"Det er en drøm, jeg har gået med i nogen tid. For jeg synes, der mangler sådan et sted i Hadsten."

Midt i juni satser Linda Rousing Thomsen og hendes mand Steen Harrig Thomsen fra Lyngå på at åbne deres Hadsten Diner midt i Hadsten under Hadsten Centret og med udsigt til Hadsten Station.

"Vi vil skabe en 'Dagens Ret' som ældre for eksempel vil kunne bestille, men der vil også være grill-retter som burgere på menuen," siger Linda, der lige nu står med et helt tomt lokale. Her lå tidligere diskotek Gokken.

Et hjørne af det store lokale bliver indrettet med en isbar, der bliver fyldt med vafler og italiensk is.

Køkken og isbar vil ligge i venstre side af lokalet, som trækker masser af lys ind fra Hans Gadebergs Plads og Østergade.

Køkken og isbar vil ligge i venstre side af lokalet, som trækker masser af lys ind fra Hans Gadebergs Plads og Østergade.

Hadsten Diner vil, når den åbner forventet 15.-16. juni, have åbningstid mellem kl 11.30 og 21.

"Men står der en hel flok udenfor lidt i ni, så smækker vi ikke døren i, men inviterer indenfor," siger Steen.

Parret kommer med en baggrund som selvstændige.

Publiceret 19 May 2018 06:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.