Spadestikket til det nye sundhedshus blev taget af Lars Lindgaard, Mille Thomesen og Karl Johan Hvid Tønnesen. Foto: Michael Wulff

Spadestikket til det nye sundhedshus blev taget af Lars Lindgaard, Mille Thomesen og Karl Johan Hvid Tønnesen. Foto: Michael Wulff

Sundhedshus på vej mellem to lægehuse

Hinnerup Sundhedshus til 18 millioner kroner skal stå klar i 2019 på Herredsvej i Hinnerup

Af
Kian Johansen

Et nyt sundhedshus skyder snart op i det nordlige Hinnerup. På Herredsvej, tæt på de to eksisterende lægehuse i Hinnerup, er der fredag taget første spadestik til et 1.200 kvadratmeter stort Hinnerup Sundhedshus, der skal huse tandlæge, kiropraktor, fodterapi, en diætist og Foldby Fysioterapi ved Mille Thomesen.

Det er sidstnævnte og Lars Lindgaard fra Hinnerup, der er primus motor i projektet, der også har andre ejere indover.

Motorikrum til låns

Det er de to der har planlagt og skitseret byggeriet, der kommer til at huse fælles reception, venteværelse, kantine, samt et motorikrum, der efter planen også skal kunne bruges af folk udefra. Indtil nu er fem af de planlagte syv lejemål besat. Planen er at tiltrække mindre aktører inden for sundhedsbranchen til de sidste ledige lejemål, afslører Lars Lindgaard, der til daglig er rådgivende ingeniør, men i dette tilfælde er en af flere bygherrer.

Færch & Co. A/S er hovedentreprenør, mens det er Moe A/S der er rådgivende ingeniør på projektet til anslået 16-18 millioner kroner. Efter planen skal det etplans sundhedshus stå klar 1. april 2019.

Publiceret 19 May 2018 10:55

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.