Smag på Hadsten med kager og grillkonkurrence

Grillhold dyster om æren som årets Grillmestre i Hadsten, mens du kan spise kage og vinde præmier

Af
Kian Johansen

Grillrøgen og sukkertrangen breder sig på Søndergade i Hadsten, når byens butikker holder 'Smag på Hadsten' lørdag 26. maj fra 10.00-14.00.

Flere lokale grillhold har meldt sig, heriblandt et blandet hold fra Hadsten HK, Civic og Hadsten Rotary Klub. De skal dyste om æren af at grille det perfekte måltid, fortæller Marie-Louise Kannerup fra Hadsten Handel. Konkurrencen begynder klokken 11.00, hvor også Lars Sørensen, den danske Handbikemester vil gøre klar til at cykle mod Paris. Han vil sammen med sponsoren Susanne Loft, tage et par æresrunder gennem Hadsten By, før 10 dages ridt begynder.

Linda fra Hadsten Diner er dommer

Dommer i grillkonkurrencen bliver det nyeste islæt i Hadstens handelsliv, nemlig Linda Rousing Thomsen fra Lyngå, der snart starter Hadsten Diner op i Hadsten Centret, hvor Goggen tidligere holdt til.

Konceptet er enkelt. Stående på Søndergade får hvert hold grillkul og en kasse med råvarer stillet til rådighed og så gælder det om at grille sig helt ind i tilskuernes og dommerens hjerter.

Går du ind i butikkerne fra Hadsten Handel, så er der kager og konkurrence. Der er nemlig bagt kage i alle byens butikker. Når du har smagt på dem alle, så er det om at stemme på din favorit. Der trækkes lod blandt dem der har stemt på vinderen af kagedysten. Resultatet offentliggøres på Hadsten Handels Facebook-side efter weekenden. Præmien er et Favrskov Gavekort.

Publiceret 20 May 2018 08:00

SENESTE TV