Foto: Leif Horn

Foto: Leif Horn

Menigheden samledes i grønne

Flot sommervejr 2. pinsedag til friluftsgudtjeneste ved Thorsø

"Tag gerne noget med at sidde på," lød det i invitationen, da menigheden ved Thorsø Kirke 2. pinsedag rykkede ud i solen ved slugt og bæk på Gl. Tungelundvej.

Foto: Leif Horn

Foto: Leif Horn

Sognepræst Jakob Fink prædikede, inden alle kunne spise pølser fra grillen. Leif Horn tog billederne. wuf

Publiceret 22 May 2018 08:13

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.