Karetter med prinser og prinsesser indtog Hammel for at udsmykke byen. Privatfoto

Karetter med prinser og prinsesser indtog Hammel for at udsmykke byen. Privatfoto

Dagplejens prinser og prinsesser indtog byen

HKH Kronprins Frederiks fødselsdag lørdag forberedes i stor stil i Hammel

Onsdag formiddag trillede adskillige barnev.., næh, karetter op gennem Østergade i Hammel. Ombord sad masser af prinser og prinsesser, som var på vej med udsmykning til gadens træer.

Helt som til jul og påske rykker de mange dagplejere i felten, når der er en begivenhed i sigte. Og her er det kronprinsens 50 års fødselsdag lørdag, der er tænkt på.

Lise Reese var klar med kameraet og har sendt os disse billeder.

Related content

wuf

Publiceret 24 May 2018 09:43

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.