Burhan G væltede Hammels JUNI ROCK lørdag aften

Tog HGF-trøje på

Af
Michael Wulff

HAMMEL En lang dags JUNI ROCK-koncerter kulminerede lørdag aften i Hammel, da først Burhan G og siden Infernal gik på scenen.

Burhan G optrådte under ekstranummeret i Hammel GFs 100 års jubilæums-trøje, og så var publikum solgt, fortæller konferencier Allan Bo Andresen.

"Der var en fantastisk stemning i det gode vejr."

Burhan G på scenen i Hammel lørdag aften. Foto: Gert Rewitz

Burhan G på scenen i Hammel lørdag aften. Foto: Gert Rewitz

Men publikumstallet var desværre noget under de 2.000, som havde skabt et overskud.

"Der kom omkring 1.100, så vi får ikke noget ud af det, selvom vi også havde kigget på udgifterne, mens vi tilrettelagde dagen. Vi kan jo ikke bare hive ned fra øverste hylde," siger Allan Bo Andresen.

Programmet var sammensat af noget for enhver smag. Lokale Mute The Tape lagde ud, inden The Boss - Tribute to Springsteen sendte fede toner ud over publikum. Laid Back - med snart 40 år på karrieren - fulgte, inden Burhan G, Guitar Rebels og Infernal med Lina Rafn og Paw Lagermann lukkede og slukkede for live-musikken.

Publiceret 11 June 2018 09:56

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV

13-årig iværksætter tog på messe i Hadsten

Mens mange voksne vægrer sig ved at prøve kræfter med livet som selvstændig erhvervsdrivende, har Max Hammerum på kun 13 år ikke den slags hæmninger.

Det viste han tydeligt på en virksomhedsmesse i Hadsten. To 3D-printere tegner med en sagte summen de tynde konturer op til noget, der senere bliver til en udstiksform til småkager. Max Hammerum fra Hadsten er iværksætteren med den simple men geniale idé at fremstille kageformene efter kundernes individuelle ønsker. Han var en af 12 udstillere på en lille virksomhedsmesse i Hadsten Erhvervspark, der blev afholdt for kort tid siden.

”Jeg fik ideen sammen med min lillebror, Villads, da vi skulle til at have hund, og vi selv ville bage hundekiks til den. Vi vidste, at den hedder Luca, og det var Villads, der fik ideen med at få navnet med i udstiksformen og, at den skulle 3D-printes,” husker Max Hammerum.

Respekt for iværksætter

Siden tænkte han og Villads, at der nok var andre, som kunne tænke sig en helt egen udstiksform. Det var kort før jul sidste år og efter at have fået en hjemmeside om produktet, begyndte ordrerne at tikke ind. Og det i en grad, så produktionen ikke kunne følge med, og drengene måtte sige nej til kunder. Efter jul gik salget helt i stå, men har sidenhen rettet sig til et stabilt leje.

”Jeg er dybt imponeret over Max. Ham har jeg respekt for. At han gør det, selv om han kun er 13 år. Jeg synes, det var et vildt spændende arrangement med meget forskellige udstillere. Jeg er kom for at netværke og blive inspireret og få ideer til, hvis jeg senere skal bruge noget,” forklarer Katrine Juul.

Hun er sikkerhedskonsulent hos Verisure og var inviteret af den ene af arrangørerne, Andreas fra Rønnow Grafisk, som hun kender, fra dengang hun selv var iværksætter. Hun har ikke sluppet drømmen om at være selvstændig, og hun ved, at hun en dag kan få brug for et stærkt netværk, hvis hun skulle vove at forsøge sig igen.

Næste år endnu vildere

”Min filosofi er, at hvor folk mødes, sker der noget. Derfor lavede vi den her inspirationsbuffet. Vi gør det for at netværke, og vi vil gerne netværke for dem, vi handler med. Og så vil vi selvfølgelig vise vores gæster den brede flade af det, vi leverer,” fortæller Andreas Rønnow Petersen, indehaver af Rønnow Grafisk.

På trods af en del afbud i sidste øjeblik, hvilke han tilskriver det solrige vejr, og at virksomheder generelt har travlt, noterer Andreas sig, at hans inspirationsbuffet blev velbesøgt. Cirka 300 gæster og udstillere har man efterfølgende talt op. Det er fjerde år, Rønnow Grafisk holder arrangementet og første gang med andre udstillere. Og succesen vil fortsætte:

”Vi gør det absolut igen til næste år, og det kommer til at vokse. Næste år bliver det endnu vildere!” lover Andreas Rønnow Petersen.