Hinnerup Gardens leder fik medalje

Ved Hinnerup Gardens sommerkoncert fik Stine Friis Dybdal overrakt Landsgarderforeningens fortjenestmedalje i bronze for hendes utrættelige arbejde lokalt i Hinnerup Garden.

Stine har været medlem af Hinnerup Gardens bestyrelse i 17 år - først som fløjteleder og herefter som garderleder.

Det var hendes veninde som i tidernes morgen lokke hende med i garden, selvom hun egentlig ikke var særligt interesseret. Men da først hun kom indenfor døren, var hun solgt.

Det er Stines store ønske at mange flere skal have lov at være en del af gardens fællesskab. Tirsdag 21. august er der åbent hus for nye medlemmer, fortæller garden i denne pressemeddelelse.

Publiceret 11 June 2018 08:45

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.