Biografen i Hammel har fået nyt udseende. Det fejres lørdag 23. juni. Arkivfoto: Kian Johansen

Biografen i Hammel har fået nyt udseende. Det fejres lørdag 23. juni. Arkivfoto: Kian Johansen

Fotorama genåbner i nye farver

Fotorama i Hammel genåbner lørdag 23. juni efter en gennemgribende modernisering af biografen, med nye sæder i ny farve. Der er nye farver i sal, foyer og kiosk. Ny gulvbelægning – også i helt nye farver. Kendte filmcitater på væggene - både i foyer og sal. Og vigtigst: En ny kaffemaskine. Formand Lars Christensen holder (gen)åbningstalen. Der er et mindre traktement og der vises filmen ”Far til fire i solen”. Alle som køber billet får gratis popcorn og Fotorama-vand, fortæller Birger S. Poulsen fra Fotorama i Hammel.

Publiceret 18 June 2018 08:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf