Allan Bo Andresen og Chris Anker skal på tv to gange.

Allan Bo Andresen og Chris Anker skal på tv to gange.

Lokale cykelbrødre på to gange tv

Chris Anker Sørensen og Allan Bo Andresen fortæller om deres bog

Af
Hanne Bliksted

Der er med garanti udsigt til et par gode grin, når Hammel-brødrene Allan Bo Andresen og Chris Anker Sørensen i anledning af udgivelsen af deres nye bog medvirker i hele to tv-udsendelser på landsdækkende tv onsdag 20. juni, nemlig både ’Go Morgen Danmark’ på TV2 og DR 1s ’Aftenshowet’.

I bogen ’Brødre på landevejen’ fortæller de om de mange cykelløb, som de gennem tiden har kørt sammen. Chris Anker Sørensen har tidligere udgivet en bog om sin deltagelse i Tour de France, mens det er Allan Bo Andresens første bog.

”Det har været helt fantastisk sjovt at skrive bogen, og vi har været meget sammen hen over vinteren, hvor vi skrev bogen. Og så har vi ringet meget sammen og snakket om de mange sjove historier,” fortæller Allan Bo Andresen.

Ud over deres tv-optræden onsdag skal de også interviews af Ritzaus Bureau midt på dagen, så det bliver en travl dag i København. Selv om Allan Bo Andresen i modsætning til sin bror ikke er vant til så stort mediehalløj, tager han det ganske roligt.

”Jeg tager det ovenfra og ned. Jeg er jo vant til at være på her i Hammel,” siger han med henvisning til de mange gange han har stået i spidsen for arrangementer i Hammel Handel og også har været konferencier ved lokale begivenheder, senest ved Juni Rock ved Hammel Idrætscenter.

Bogen udkommer fredag 22. juni, og om eftermiddagen torsdag 28. juni signerer brødrene bogen i Hammel Boghandel.

Publiceret 19 June 2018 21:00