Josefine Orby Poulsen får mulighed for at lufte kampgejsten, når Hadsten Håndbold til august skal møde pokalmestrene i Santander Cup til august. Pressefoto

Josefine Orby Poulsen får mulighed for at lufte kampgejsten, når Hadsten Håndbold til august skal møde pokalmestrene i Santander Cup til august. Pressefoto

Hadsten Håndbold skal op mod pokalmestrene

Mødes i 1/8-finalen i Santander Cup i Vestjyskbank Arena

Line Jørgensen, Sandra Toft, Estavana Polman og årets træner Jesper Jensen. Det smager lidt af verdensklasse, når man hører de navne.

Og de kommer til Hadsten, når der fløjtes op til 1/8-finale i Santander Cup i en kamp mellem Hadsten Håndbold og Team Esbjergs forsvarende pokalmestre. Kampen bliver spillet enten tirsdag 21. august eller onsdag 22.august i vestjyskbank Arena.

Hadsten Håndbolds 1. divisionsdamer var useedede til lodtrækningen, hvilket betød, at uanset hvordan det udartede sig, ville man være underdogs. Derfor håbede man på danmarksmestrene fra København Håndbold, landsholdsspækkede Odense eller pokalmestrene fra Team Esbjerg.

Debut for cheftræneren

For cheftræner Jeppe Vestergaard er det officiel debut i en betydningsfuld kamp for Hadsten Håndbold.

"Man kan næppe bede om en bedre start i en ny klub. Vi kan gå ind til kampen uden pres, men samtidig blive presset af et af Danmarks bedste mandskaber. Jeg glæder mig også til at stå over for en af Danmarks bedste trænere i Jesper Jensen og se, om jeg ikke har et trick eller to, der kan overraske," udtaler Jeppe Vestergaard i en pressemeddelelse fra Hadsten Håndbold.

jesl

Publiceret 20 June 2018 10:00