Arkivfoto: Michael Wulff

Arkivfoto: Michael Wulff

Bilist fik ildebefindende og ramte et træ

Af
Michael Wulff

Lørdag aften ved 19.30-tiden blev ambulance og redningskøretøjer fra Beredskab & Sikkerhed station Hammel sendt til T-krydset Anbækvej og Hammelvej i Hammel.

En varevognschauffør havde tilsyneladende fået et ildebefindende og var derfor kørt af vejen og ind i et mindre træ på Anbækvej. Det fortæller indsatsleder Per Allan Nielsen, Beredskab & Sikkerhed Favrskov.

"Manden havde uheldigvis ramt det eneste træ, som står lige der. Han sad teknisk fastklemt og skulle have vores hjælp til at komme ud og ind i ambulancen. Lægeambulancen mødte også frem."

Der er ikke yderligere oplysninger om chaufførens tilstand. Han blev kørt på skadestuen.

Publiceret 08 July 2018 10:11

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp