Arkivfoto: Michael Wulff

Arkivfoto: Michael Wulff

Bilist fik ildebefindende og ramte et træ

Af
Michael Wulff

Lørdag aften ved 19.30-tiden blev ambulance og redningskøretøjer fra Beredskab & Sikkerhed station Hammel sendt til T-krydset Anbækvej og Hammelvej i Hammel.

En varevognschauffør havde tilsyneladende fået et ildebefindende og var derfor kørt af vejen og ind i et mindre træ på Anbækvej. Det fortæller indsatsleder Per Allan Nielsen, Beredskab & Sikkerhed Favrskov.

"Manden havde uheldigvis ramt det eneste træ, som står lige der. Han sad teknisk fastklemt og skulle have vores hjælp til at komme ud og ind i ambulancen. Lægeambulancen mødte også frem."

Der er ikke yderligere oplysninger om chaufførens tilstand. Han blev kørt på skadestuen.

Publiceret 08 July 2018 10:11

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf