Et sjældent syn: 25 politifolk samlet i byrådssalen i Hammel. Foto: Michael Wulff

Et sjældent syn: 25 politifolk samlet i byrådssalen i Hammel. Foto: Michael Wulff

Nye politibetjente kiggede forbi Hammel

På vej ud i praktik fik Nærpolitiet besøg af 22 nye betjente

Der var morgenkaffe og rundstykker mandag morgen kl 8 i byrådssalen i Hammel.

22 nye politibetjente, to ledere og den lokale sherif Jesper Poulsen mødtes til en orientering om livet som betjent helt tæt på borgerne.

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

De 22 politibetjente kom kørende i tre store mandskabsvogne fra Politigården i Aarhus, hvor de har tilbragt den sidste uges tid efter at have forladt Politiskolen i Brøndby ved København.

Nu venter en otte måneders praktikperiode i det østjyske.

Foto: Michael Wulff

Foto: Michael Wulff

15 af politibetjentene skal gøre tjeneste i Aarhus, de sidste syv får Randers Politigård som base i praktiktiden, hvorefter uddannelsen afsluttes på Politiskolen i Brøndby.

Publiceret 09 July 2018 10:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.