Fotos og video: Sommer med musik

Favrskov Musikskole øvede intenst i Kulturhus Sløjfen i Hadsten, da den samledes til sommercamp i uge 27

Af
Michael Wulff

30 elever fra hele Favrskov Kommune mødte i uge 27 frem i Kulturhus Sløjfen for at deltage i Favrskov Musikskoles sommercamp.

Det blev til fem dages intensiv træning på instrumenterne og stemmer, hvor eleverne fik afprøvet deres tålmodighed, når der skulle øves. Det er ikke liiige sådan at få det i takt. Men det lykkedes fint inden koncerten, hvilket du kan høre i videoen.

Masser af god mulighed for at inspirere og lære af hinanden, når guitarerne fx mødes.

Masser af god mulighed for at inspirere og lære af hinanden, når guitarerne fx mødes.

Publiceret 10 July 2018 09:10

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.