Privatfoto

Privatfoto

Nyt legested hos Modelbanen i Hadsten

Vitus og Arthur fra Lystrup er taget med deres bedsteforældre på besøg hos Modelbane Europa i Hadsten.

Døren til værkstedet stod åben, så de blev inviteret til snigpremiere på en helt ny legebane, hvor op til fire børn kan være fælles om at betjene tog, sporskifter, signaler og læssekran.

"Vi modtog for nylig to store kasser med fine brugte sager, som ejeren tænkte, at andre kunne få glæde af," fortæller dagens vagthavende Torsten Olesen.

"Nu har vi opfyldt giverens ønske, og samtidig fået et ekstra tilbud til vore besøgende med børn."

Publiceret 10 July 2018 04:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.