Hip hop i Hinnerup og Hammel

Forleden kunne man på Hinnerup Bibliotek & Kulturhus høre bankende dansemusik inde fra Uhresalen. Hvis nogen har undret sig over denne fest, kan I løse mysteriet her.

En flok på 16 energifyldte børn havde tilmeldt sig bibliotekets sommerferieaktivitet Sommerdans med Selection, der varede fra mandag til fredag. Hiphopdansegruppen Selection guidede pigerne i gennem nogle dage fyldt med grin, sved – og selvfølgelig utroligt meget dans.

Ugen resulterede i flere nye venskaber og ikke mindst en flot opvisning for forældre og søskende fredag eftermiddag. Dansetrinene var blevet øvet intenst – også derhjemme. Det kunne man se, da børnene gav et imponerende show, hvor der både var udstråling og attitude foruden de mange smil.

Dansegruppen Selection gav også selv et lille show – der viste deltagerne, hvor langt man kan komme med dansen, hvis man øver sig. Selection tager senere på sommeren til verdensmesterskaberne i hiphop – så de er ret gode til det der dans. I uge 31 kommer til Hammel Bibliotek for at undervise. Billetter kan købes på favrskovbib.dk.

Publiceret 11 July 2018 04:00

SENESTE TV