Skiltet på den aflåste dør henviser til Nybolig Galten. Foto: Michael Wulff

Skiltet på den aflåste dør henviser til Nybolig Galten. Foto: Michael Wulff

Nybolig i Hammel har drejet nøglen om

Af
Michael Wulff

Et skilt på døren til Nyboligs forretning på Østergade i Hammel fortæller lige nu, at Nybolig Hammel er lukket indtil videre. Der henvises til Nybolig i Galten, som har fået overdraget flere af sagerne.

Det fortæller chefjurist i Nykredit Jens Erik Nielsen:

"Alle kunder, som er blevet berørt af lukningen, har fået besked. De har så fået mulighed for at vælge en anden ejendomsmægler eller blive kontaktet af vores afdeling i Galten, som er trådt til i denne situation."

Nybolig i Hammel har siden 2007 haft Jakob Kyhl som indehaver. Han har ikke været til at træffe. De normale telefonnumre henviser i stedet til Nybolig Galten.

Men det er Jens Erik Nielsens opfattelse, at Nybolig i Hammel igen skal åbne.

"Når vi finder en ny indehaver, som vil overtage, så fortsætter vi i Hammel."

Publiceret 11 July 2018 13:34

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.