Stina Kjeldberg. Pressefoto

Stina Kjeldberg. Pressefoto

Hadsten Håndbold-U18 piger inkluderes i 1. divisionstruppen

Truppen til 1. divisionsholdet har efterhånden været på plads i et stykke tid. Mange afgange både til trænere og spillere, og et nyt trænerteam og mange nye spillere, har foregået henover de sidste måneder.

Til sommertræningen har Jeppe Vestergaard og Gitte Andersen haft mange U18 spillere med til træningerne.

Signe Gade. Pressefoto

Signe Gade. Pressefoto

Og nu munder det ud i at tre af disse inkluderes i bruttotruppen til den kommende sæson. Jasmin Blak (18 år), Stina Kjeldberg (17 år) og Signe Gade (18 år) har Jeppe og Gitte valgt, at indlemme i bruttotruppen for den kommende sæson. De vil fortsat spille normalt på U18, men de vil oveni træne en del med 1. divisionsholdet henover sæsonen. Skulle der opstå skader eller imponerer de til træningerne, så kan Jeppe og Gitte gøre brug af dem i kampene.

Jasmin Blak. Pressefoto

Jasmin Blak. Pressefoto

Jasmin Blak fik i den overståede sæson 5-6 kampe på 1. divisionsholdet, da Sara Kececi var skadet i starten af sæsonen. Stina Kjeldberg fik debut i en træningskamp i juni imod Skanderborgs ligahold.

Salgs- & Eventansvarlig Simon Buus Olsen er yderst tilfreds med tilføjelsen, da det er med til at vise omverdenen nogle gode tegn for Hadsten Håndbold.

”Da jeg kom til klubben, var et af mine mål, at vi på sigt skulle have 5 spillere med oprindelse i Hadsten/Favrskov. Det mål når vi rent faktisk nu, da vi udover de 3 unge talenter, har Sara Kallestrup (Søften) og Amalie Angel (Hadsten) i 1. divisionstruppen også. Vi vil formentligt aldrig kunne stille et rent Favrskov hold, men nu er der lokalt islæt i truppen, endda næsten 25 procent af bruttotruppen bliver med Favrskov-blod i årene, det er stærkt,” siger Simon.

”Det er jo også med til at give de unge spillere i klubben en ide om, at det faktisk er muligt, at de en dag står foran en fyldt vestjyskBANK Arena og spiller 1. divisionskamp. Og så er det jo bare fantastisk at Jeppe og Gitte, ikke er bange for at give de unge spillere en chance. Vi har efter sidste sæson afleveret 2 spillere til dameligaen, Sara Kjærsgaard (EH Aalborg) og Sara Kececi (TTH Holstebro) og med nu den formentligt yngste trup i 1. division, viser vi igen-igen at vi er et sted hvor man udvikler spillere og spillerne vil til, fordi her kan man tage det næste skridt,” lyder det fra Simon Buus Olsen i denne pressemeddelelse. /wuf

Publiceret 18 July 2018 11:02