Billede fra filmen The Meg, som er en ny film i genren haj-action.

Billede fra filmen The Meg, som er en ny film i genren haj-action.

Haj-action film i biffen

Special-visning af The Meg i Hadsten Bio

HADSTEN Torsdag 23. august kl 19 er der Shark Night Special i Hadsten Bio. Der er special-visning af den nye haj-action The Meg, og hele aftenen er dedikeret den specielle sub-genre Killer Sharks!

200 sømil ud for den kinesiske kyst undersøger et avanceret observationsfartøj livet i havet på store dybder. Fartøjet bliver ramt af et kæmpe uhyre, der får fartøjet til at synke til 11 kilometers dybde, uden mulighed for at komme væk, og med iltbeholdning der hastigt svinder.

20 meter haj

Den kinesiske oceanograf, Dr. Minway Zhang, hyrer dybhavs- og redningseksperten Jonas Taylor, der sammen med Zhang’s datter, Suyin, må samle et team der må ned i dybet og konfrontere et væsen, som ellers uddøde for 2 millioner år siden. En gigantisk 20 meter lang forhistorisk haj – en megadolon – er lyslevende, og den er på vej til overfladen for at skabe blodig skræk og rædsel.

I Hadsten Bio vil The Meg blive indledt med oplægget "Dødens Gab og andre skidtfisk" af Henrik Andersen og Christian Bogh.

Både Henrik og Christian glæder sig til at indvie folk i film som House Shark, Shark Exorcist, Ghost Shark, Dickshark, Sharkenstein, Super Shark, Raiders of the Lost Shark, Sharktopus osv osv. De mange hajfilm har lært dem, at hajer ikke blot svømmer... de flyver, går, er spøgelser, og besatte. Og enkelte er også mennesker ... /wuf

Publiceret 18 July 2018 07:00