Bilen, som er udsmykket af skiltemaleren i Ans, er klar til at bringe tre kvinder ud i Europa i den gode sags tjeneste.

Bilen, som er udsmykket af skiltemaleren i Ans, er klar til at bringe tre kvinder ud i Europa i den gode sags tjeneste.

Nu skal den skøre, gamle bil ud at trille

Carbage Run lægger ud med farvel-fest hos Shell i Hammel på lørdag

Af
Michael Wulff

Mange måneders forberedelse er ved at få en ende.

På lørdag 28. juli mellem kl 12 og 14 tager Kathrine Stjernholm Thøgersen fra Sall nær Hammel afsted sammen med sin mor og søster som Team Klovne Venner på en fem-dages 3.000 kilometer lang tur ud i Europa for at samle penge ind til Danske Hospitalsklovne.

Allerede inden de første kilometer er kørt, er der kommet penge i kassen, fortæller Kathrine, som holder farvel-festen hos en af de gavmilde sponsorer, Shell på Anbækvej 36 i Hammel lørdag middag.

"Shell har doneret os 5.000 kroner til benzin, så det er naturligt, at vi holder festen der. Vi har også modtaget flere donationer, så vores mål på 15.000 kroner er allerede oppe på 20.000," siger Kathrine, der håber på stor opbakning på Shell-tanken, når Carbage Runners Klovne Venner mødes for at tage afsked.

De tre kvinder, som nu vil støtte Danske Hospitalsklovne.

De tre kvinder, som nu vil støtte Danske Hospitalsklovne.

Turen ud i Europa går på de fem dage gennem fem lande med indlagte opgaver. Bilen, som der køres i, skal være over 15 år gammel, og den skal være udsmykket. Det har skiltemaleren i Ans klaret.

Kathrine Stjernholm Thøgersen er sygeplejerske og har set, hvor stor en glæde Danske Hospitalsklovne kan skabe blandt syge børn.

"Vi vil rigtig gerne sige stor tak til hele Hammel, der har bakket os op ved flere lejligheder. Og når vi mødes på lørdag, er der gratis pølser til de første 100 og gratis is til børnene," siger Kathrine.

Publiceret 22 July 2018 11:17