Inger Bæk sammen med hovedformand Mogens Lyngby, da hun i 2014 blev udnævnt til æresmedlem af HGF i 2014.

Inger Bæk sammen med hovedformand Mogens Lyngby, da hun i 2014 blev udnævnt til æresmedlem af HGF i 2014.

HGF 100 år: Stævnerne er det bedste

Inger Bæk nyder stemningen i hallen

Af
Hanne Bliksted

Nu må det også være slut med det bestyrelsesarbejde. Sådan har Inger Bæk tænkt flere gange, men i foråret 2018 blev det en realitet efter, at hun har været medlem af Hammel GFs badmintonbestyrelse i 24 år.

Inger Bæk kom med i det frivillige arbejde i Hammel GF Badminton som holdleder for datteren Louises badmintonhold. Da Inger Bæk senere blev valgt til bestyrelsen, var det næsten en selvfølge, at hun som medarbejder i den daværende Sparekassen Hammel fik kassererposten.

Siden har hun været en del af den faste stab bag de talrige badmintonstævner i Hammel Idrætscenter, som ofte trak mellem 200 og 250 deltagere fra hele Jylland og flere gange med overnatning.

Inger Bæk blev i 2014 udnævnt til æresmedlem af HGF.

Stævnerne det bedste

”Stævnerne er det bedste. Det er så dejligt, at se hvor meget børnene går op i spillet næsten uanset deres niveau. Og så er der altid en fantastisk stemning i hallen. Vi er privilegerede at have rigtig gode faciliteter i idrætscenteret,” siger Inger Bæk, som har været med fra dengang der kun var to haller til nu fire haller som er bygget sammen med svømmehallen.

Hun begyndte at spille motionsbadminton, da både hendes nu afdøde mand Lars Sørensen og deres børn spillede badminton.

”Jeg har aldrig lært at spille det, men jeg spiller alligevel, og jeg kan se på dem, som har lært det, at de har større udholdenhed. Det gode ved badminton er, at det er en sport, man kan blive ved med, også når man bliver ældre. Hvis man finder nogle som spiller på ens eget niveau, så er det stadig sjovt og god motion,” siger Inger Bæk, som fortsat spiller en gang om ugen og elsker at se badminton i fjernsynet.

Serie om Hammel GF

    I anledning af, at Hammel GF i år kan fejre 100 års jubilæum, bringer Lokalavisen Favrskov en artikelserie med en person fra hver af de 11 afdelinger, som fortæller om sin bedste oplevelse i Hammel GF.

    Serien omfatter også interviews med idrætsfolk, som har formået at komme videre ud i verden fra Hammel GF. Fra HGF til stjerne.

Publiceret 29 July 2018 08:00